Vaffelkos for nye studenter

av @NTNUhealth 2. september 2013

Blogger: Mette LarssonMette Larsson

 

 

 

 

Tradisjonen tro ønsket Medisinsk bibliotek også dette høstsemesteret nye studenter velkommen med informasjon om biblioteket og nystekte vafler.

vaffelsteking på Medisinsk bibliotek

 

150 studenter var innom i de 3 dagene som var satt av, det gikk unna 10 liter røre og160 vafler ble stekt! Vi er opptatt av at studentene skal føle seg hjemme på biblioteket og at det skal være et naturlig samlingspunkt under studietiden. Hva er vel da mer naturlig ennå invitere på nystekte vaffelhjerter?

 

vaffelspising

I tillegg til vafler fikk studentene også praktisk informasjon og en kort innføring av hva biblioteket har å tilby. Jan Ove ga en innføring i hvilke ressurser biblioteket har på sin nettside, og Liv og Ingebjørg kom med nyttige tips om Bibsys.

 

forelesning på bibliteket

 

Studentene skal vite at de er velkommen på biblioteket og disse samlingene er derfor en fin ramme for nye studenter til å bli kjent med biblioteket og oss som jobber her.

Etter 10 år med omvisning og vaffel i Forsyningssenteret, var dette siste gangen vi inviterte nye studenter hit, men tradisjonen videreføres i de flotte lokalene i Kunnskapssenteret. Dit flytter vi i november  2013.

Velkommen til Medisinsk bibliotek

 

Du liker kanskje også