Gled dere nye medisinstudenter!

av @NTNUhealth 18. april 2013

Blogger: Marianne Leirvik, Faddersjef 2013portrett-Marianne-Leirvik

 

 

 

 

Hold deg fast, i midten av august braker det løs! Den 13. august er første dag av to herlige uker stappfulle av ulike aktiviteter og festligheter. Jeg snakker selvfølgelig om Fadderperioden 2013. Disse to ukene er til for at nykommerne på medisinstudiet på NTNU her på Øya og St. Olavs Hospital skal få en så bra start på studiet som overhodet mulig!

Så det er bare å glede seg, nye medisinstudenter; disse to ukene er til BARE for dere og for at dere skal føle dere velkomne inn på det beste studiet i landet.

Samfundet

I røde t-skjorter står vi og venter på dere den 13.august!

Sammen med en super fadderkomité, har jeg, faddersjefen for fadderukene 2013,  laget et program med mange ulike aktiviteter som vi håper skal falle i smak hos de fleste. Forberedelsene er i full gang allerede. Utesteder bookes, poster og rebuser lages, og alle sørger vi for at alt er klart til de nye studentene står klare foran Samfundet kl. 08.30 den 13.08. Vi gleder oss som små barn alle sammen!

Uten å avsløre for mye, kan jeg love innslag av friluft, idrett, rebuser og hygge, samt mange ulike festligheter gjennom fadderperioden, og jeg kan love dere at det ikke blir ensformig! Jeg tror og håper de fleste vil være fornøyde etter to uker med intensiv sosialisering!

Lagånd

Lagånden på plass

Her på medisin i Trondheim er vi stolte av vårt gode sosiale miljø, og vi legger stor ære i å sørge for at nye studenter føler seg godt mottatt inn i det store fellesskapet vi føler at vi er. Det skal fadderukene bidra til. Og i tillegg til meg og min fadderkomité, står nesten hele kull 12 klare for å gjøre en super innsats som faddere. Det er ikke så veldig vanlig at nesten utelukkende alle studentene fra kullet over stiller opp som faddere, men her hos oss tror jeg fadderne gleder seg masse til å ønske dere nye velkomne. Ja, dere leste riktig – rundt 100 faddere som alle skal sørge for at de nye studentene får noen herlige første to uker. Bruk fadderne og deres første år med erfaring for alt det er verdt! For tro meg, det er ganske mye å lure på i begynnelsen. Men frykt ikke, det er det vi er her for!

Idrettsdagen

Fellesbilde fra idrettsdagen

Som tidligere fadderbarn kan jeg selv stå inne for hvor deilig det er å ”bli aktivisert” og ”tvunget” til å sosialisere med andre de første to ukene. Man trenger ikke å arrangere noe selv, hele programmet ligger jo klart. Det eneste som behøves er å møte opp til gitt tid og sted med godt humør og et smil om munnen, så ordner resten seg av seg selv.

Vi i kull 12 gleder oss til høsten og til å møte alle de nye, herlige, kanskje litt nervøse medisinstudentene! Vi sees 13. august!

Marianne er Faddersjef 2013 for MF Placebo, linjeforeningen på medisin

Samarbeid

Samarbeid er viktig

Du liker kanskje også