NTNU Helse til Arendalsuka 2019

av @NTNUhelse 12. august 2019

Av Magnus Steigedal, leder for NTNUs tematiske satsingsområde NTNU Helse. 

Fra mandag 12. august til lørdag 17. august arrangeres Arendalsuka. Arendalsuka er en årlig arena hvor politikere, næringsliv og andre samfunnsaktører møter hverandre til debatt og dialog som skal bidra til kunnskapsbasert politikkutvikling og et levende demokrati.

NTNU Helse har i flere år bidratt med arrangement under Arendalsuka og de siste årene har vi samarbeidet med SINTEF om arrangement innen flere tema.

I år ønsker vi å sette fokus på hvordan vi skal klare å levere helsetjenester til befolkningen på nye måter, hvor kvaliteten forblir god, men forbruket av ressurser reduseres.

Møtet har fått tittelen «Helsetjenester på nye måter». Her vil vi vise hvordan samfunnet kan investere i kunnskap og at næringsliv, forskningsinstitusjoner og helsetjenesten må mobilisere sammen for å ta kunnskapen i bruk for bedre helse.

Møte under Arendalsuka 2018

NTNU Helse og SINTEF hadde fullt hus under fjorårets arrangement på Arendalsuka.

Om noen av dere er i Arendal vil jeg oppfordre dere til å ta turen til vårt arrangement. Jeg håper også vi får se dere på andre av NTNU sine mange spennende møter. Til dere som ikke er i Arendal denne uka: Mange av møtene er også tilgjengelig på streaming, så det er fullt mulig å få med seg gode faglige innlegg og debatter for alle.

Tilslutt vil jeg fremheve alle NTNU-forskere som bidrar på andre organisasjoners arrangement. Her får våre forskere bidra med faglig grunnlag for debatt innen mange viktige tema og kan være med å bidra til at kunnskap faktisk tas i bruk.

Her treffer du NTNUs fagfolk innen helse:

Du liker kanskje også