Etterlysning: DMFere til fagdagen 5. juni

av @NTNUhealth 26. mai 2014

Blogger: Ola Dale ola dale

Det medisinske fakultet er en betydelig kunnskapsgenerator innen helse.  Mange av oss som jobber her er stolte over at vi bidrar til medisinsk og helsefaglig kunnskapsoppbygging. Mange av oss er glade over at vi arbeider i et nytt, og bygningsmessig integrert universitetssykehus med mye utstyr og fine laboratorier.

Mange vil si at vi driver translasjonsforsking – det er en realitet, og ikke bare et honnørord som vi slenger ut. Programmet for Fagdagen 5. juni gjenspeiler dette. Du kan lese programmet og melde deg på her.

Programmet har sterk innretning mot det kliniske, og det er stor påmelding fra St.Olavs ansatte. De har sett at her er noe for enhver, både innlegg av mer allmen interesse og mer dyptborende forskningspresentasjoner.

Det er ikke hver dag jeg får hakeslepp, men jeg fikk det da jeg talte at mindre enn 30 DMFere er påmeldt ! Har jeg ikke hørt mange ganger at «klinikerne» ikke møter opp på fellesarenaene? Her gjør St. Olavs ansatte det, mens vi fra DMF glimrer med vårt fravær. Visst er det eksamens- og søknadstid for de fleste av oss. Men likevel, vi bør møte opp og fylle auditoriene når våre egne og inviterte gjester formidler sin kunnskap om vesentlige medisinske tilstander: Infeksjoner, fedme og kronisk smerte!

Jeg vil oppfordre alle medDMFere til å melde seg på, om ikke på hele dagen, så på deler av den. Du vil alltid lære noe nytt, og det er en arena for å knytte nye kontakter.

pekefinger_istock

 

Du liker kanskje også